ekremlluka.com ekremlluka.com - Ekrem Lluka

ekremlluka.comWebsite Profile

Title: Ekrem Lluka
Keywords: Ekrem Lluka
Description:Ekrem Lluka
lptelecom.ca is ranked 25408406 in the world (amongst the 40 million domains). A low-numbered rank means that this website gets lots of visitors. This site is relatively popular among users in the united states. It gets 50% of its traffic from the united states .This site is estimated to be worth $2,503. This site has a low Pagerank(0/10). It has 1 backlinks. lptelecom.ca has 43% seo score.

ekremlluka.com Information

Website / Domain:ekremlluka.com
Website IP Address:164.132.47.110
Domain DNS Server:ns2.appsix.net,ns1.appsix.net

ekremlluka.com ranks

Alexa Rank:19826537
EveryoneDomain Rank:1
Google Page Rank:0/10 (Google Pagerank Has Been Closed)

ekremlluka.com Traffic & Earnings

Purchase/Sale Value:$5,510
Daily Revenue:$15
Monthly Revenue:$452
Yearly Revenue:$$5,510
Daily Unique Visitors:1,389
Monthly Unique Visitors:41,670
Yearly Unique Visitors:506,985

ekremlluka.com WebSite Httpheader

StatusCode 200
Connection close
Transfer-Encoding chunked
Content-Type text/html; charset=UTF-8
Server Apache
Date Sat, 22 Sep 2018 15:46:14 GMT

ekremlluka.com WebSite Httpheader

Keyword Count Percentage
Ekrem Lluka 2 0.38%

ekremlluka.com Similar Website

Domain WebSite Title
ekremuzbay.com Ekrem Uzbay
ekremotomotiv.com Ekrem Otomotiv
ekremdemirli.com Ekrem Demirli
ekremyaman.com Ekrem Yaman
ekremhardware.com Ekrem Hardware - Ekrem Hardware Do it Center
dmecpa.com - Dewar Meeks & Ekrem
iskender.biz Giri? sayfas? - Ekrem ?SKENDER
ekremalisuzen.com EKREM ALI SüZEN
salsa-duisburg.de Ekrem Jasarov - Startseite
ekrembugraekinci.com Ekrem Bu?ra Ekinci
ekrem-mamutovic.com Home - Ekrem Mamutovic Orkestar
ekremkaraoglan.com EKREM KARAO?LAN, SMMM
ekreminozu.com Ekrem ?n?zü | Dünya Varm??
ekremincel.com Ekrem ?ncel Resmi Web Sitesi
ekremsavas.com Anasayfa Prf. Dr. Ekrem SAVA?
epmc.no EPMC - Ekrem Project Management and Consulting
edms.com.tr Ekrem Demirel Maden | Ana Sayfa
yenivergiusul.com Yeni Vergi Usul Kanunu | Ekrem I??k

ekremlluka.com Alexa Rank History Chart

ekremlluka.com aleax

ekremlluka.com Html To Plain Text

Ekrem Lluka Toggle navigation Biografia Historia Kontakt Al En Rr?fimi p?r Ekrem Lluk?n - Biografi T? tregosh p?r Ekrem Lluk?n ?sht? e pazakonshme. P?r shkak t? pritjeve t? njer?zve. P?r shkak t? dram?s q? rrethon personalitetin e tij, gj? q? e b?n? mit t? koh?ve moderne. Lexo m? shum? 1987 Themelon shtypshkronj?n Dukagjini Shtypshkronja e par? me karakter privat n? Kosov?n q? asokohe ishte nj?si e ve?ant? n? kuad?r t? Federat?s s? Ish Jugosllavis?. Del q? t? jet? investim me vend dhe e leht?son shtypin q? nuk ishte sh?rbim i leht? p?r at? koh?. Shtypshkronja n? dit?t e sotme ?sht? nd?r m? modernet n? rajon. K?sisoj nj? makin? e vjet?r e tipit “TIPO” n? vitin 1987 do t? b?hej mjeti i par? i pun?s s? korporat?s tash m? moderne n? rajon. 1992 Zgjeron aktivitetin me tregti Kriza politike po e shkat?rronte ish federat?n Jugosllave. Bashk? me t? po p?rfundonte edhe sistemi socialist ku privatja nuk eksitonte. K?sisoj gjat? viteve 90 n? Kosov?n q? po p?rballej me tranzicionin e sistemit dhe p?rpjekjet e Serbis? p?r ta aneksuar, p?rkund?r v?shtir?sive hapen mund?sit? p?r tregti. Ndon?se t? diskriminuar shqiptar?t e Kosov?s nuk e ndal?n p?rpjekjen p?r t? pasur sukses. Pak prej tyre ia dol?n. Ekrem Lluka ishte nj?ri nd?r ta. 1993 Shp?rndan? rrjetin e kiosqeve Dukagjini Problemet politike kishin sjell? v?shtir?si t? m?dha ekonomike p?r qytetar?t e Kosov?s q? tashm? po jetonin kryesisht vet?m nga ndihma e familjar?ve n? ekzil. Shp?rndarja e nj? rrejti t? madh t? kiosqeve t? Dukagjinit n?p?r familje t? ndryshme kosovare do t? mund?sonte q? t? zbutej papun?sia enorme e asaj kohe tek popullata shumic?. 1994 Krijohet sht?pia botuese dhe hapen librarit? e para n?p?r Kosov? Krahas suksesit t? shtypshkronj?s n? nj?r?n an? dhe nevoj?s p?r libra n? nj? sistem paralel t? m?simit n? an?n tjet?r u b? e domosdoshme edhe sht?pia botuese. Ajo vazhdon t? mbetet nd?r m? t? m?dhat? n? Kosov? dhe ka nj? rrjet librarish, p?rfshir? librarin? m? prestigjioze n? Kosov? q? gjendet n? sheshin kryesor t? Prishtin?s. 1999 Radio Dukagjini ?sht? transmetuesi m? i madh radiofonik n? Kosov?. Radio stacioni m? me ndikim dhe me d?gjueshm?rin? m? t? lart?. Duke pasur frekuenc? nacionale dhe duke ofruar program alternativ ka arritur q? t? b?j? diferenc?n me radiostacionet tjera, diferenc? q? thellohet dita dit?s. 2001 TV Dukagjini Suksesi i radio Dukagjinit do t`i hapte rrug?n televizionit. Ishte konceptuar si nj? media lokale p?r rrafshin e Dukagjinit dhe do t? funksiononte si e till? p?r m? shum? se nj? dekad?. Tash ?sht? TV nacionale me qasje krejt?sisht alternative dhe e plasuar lart n? tregun kosovar n? koh? rekorde. ?sht? TV stacioni m? informues n? vend. 2002 Tobakos P?rfaq?suese ekskluzive e disa prej markave m? prestigjioze t? duhanit. Kompania posedon rrjetin m? t? sofistikuar t? distributor?ve dhe ka shtrirje n? gjith? Kosov?n. 2003 Dukagjini construction Na b?n? krenar rr?fimi i numrit t? madh t? familjeve q? p?rjetojn? ?do dit? n? sht?pit? e banesat e tyre komoditetin q? krijohet si rezultat i kujdesit t? lart? dhe etik?s nga ka kjo kompani gjat? nd?rtimit. 2006 Themelon fondin kosovare slloven t? pensioneve Fondi Slloveno-Kosovar i Pensioneve ?sht? institucion financiar q? merret me menaxhimin e kursimeve pensionale. ?sht? i licencuar nga Banka Qendrore e Republik?s s? Kosov?s p?r t? vepruar si fond pensional suplementar. Krahas kreativitetit dhe p?rpjekjeve t? vazhdueshme p?r t? sjell n? vend risi, u d?shmua edhe kujdesi p?r klientin dhe t? nes?rmen e tij. 2007 Dukagjini Invest ?sht? kompania q? hulumton mund?sit? e investimit. “Dukagjini Invest” ?sht? pajisur me licenc? nga Asociacioni i Qendrave Tregtare Bot?rore me baz? n? New York. Kjo licenc? i jep t? drejt? Kompanis? t? nd?rtoj nj? Qend?r Tregtare Bot?rore n? Prishtin?, duke e b?r? k?shtu Kosov?n hallk? n? zinxhirin e rrjetit t? QTB-ve t? Globit. 2008 D3 Telekomunikimi ?sht? baz? e zhvillimit infrastrukturor n? bot?n bashk?kohore, por nj?her?sh edhe komponent i pandar? i zhvillimit ekonomik. N? p?rpjekje p?r t? p?rcjell? teknologjin? bashk?kohore dhe p?r ta nxitur at?, n? p?rputhje me k?rkesat q? parashtron koha, lindi “Dukagjini Telecommunication” Sh.P.K 2008 Privatizon Hotel Dukagjini Nj? prej hoteleve ikon? t? rrafshit t? Dukagjinit. Objekti referenc? p?r dekada e banor?ve t? k?saj zone ka arritur q? n?n menaxhimin e Ekrem Lluk?s t? modernizohet dhe t? b?het nj? g?rshetim i p?rkryer i t? vjetr?s me trendet bashk?kohore. 2010 Dukagjini Fiscal Solution Si kompani e licencuar p?r importimin, shitjen dhe servisim e paisjeve fiskale, Kompania Dukagjini Fiscal Solution ?sht? nj? nga faktor?t ky? n? nj?rin prej projekteve m? t? r?nd?sishme n? Kosove, n? luftimin e ekonomis? joformale. 2012 Kolegji Dukagjini Nj? prej kolegjeve t? d?shmuara si qend?r e dijes dhe zgjidhje e mir? e atyre q? duan t? nd?rtojn? karrier? t? suksesshme. Kolegji Evropian “Dukagjini” i mbetet besnik synimit p?r t? p?rgatitur student? t? nivelit evropian n? fush?n e shkencave menaxheriale, kompjuterike, ekonomike, bankare e financiare, menaxhimit t? biznesit, shkencave juridike, politike dhe gazetaris?. Ai i ka shfryt?zuar mund?sit? e pakta q? ka pasur dhe ka krijuar shum? mund?si p?r t? tjer?t. ?sht? koha q? ai t? shijoj suksesin. T? tjer?t t`i shfryt?zojn? mund?sit? e krijuara nga ai. Por nuk ka shum? t? pazakonta n? jet?n e nj?rit prej biznesmen?ve m? t? suksessh?m n? Kosov? dhe rajon. T? pazakonshme jan? vet?m guximi i tij dhe p?rpjekja p?r t? shfryt?zuar mund?sit? dhe p?r t? krijuar mund?si p?r t? tjer?t. Rr?fimi p?r Ekrem Lluk?n ?sht? i pazakont?. P?r shkak t? pritjeve t? njer?zve. P?r shkak t? dram?s q? rrethon personalitetin e tij, gj? q? e b?n? mit t? koh?ve moderne. email: info@ekremlluka.com phone: +381 39 432 025 Press Releases

ekremlluka.com Whois

Domain Name: EKREMLLUKA.COM
Registry Domain ID: 1961394530_DOMAIN_COM-VRSN
Registrar WHOIS Server: whois.name.com
Registrar URL: http://www.name.com
Updated Date: 2016-10-10T09:04:53Z
Creation Date: 2015-09-18T14:25:50Z
Registrar Registration Expiration Date: 2017-09-18T14:25:50Z
Registrar: Name.com, Inc.
Registrar IANA ID: 625
Reseller:
Domain Status: clientTransferProhibited https://www.icann.org/epp#clientTransferProhibited
Registry Registrant ID: Not Available From Registry
Registrant Name: Agon Avdimetaj
Registrant Organization: APPSIX
Registrant Street: Ulpiana S3 K4/15, Prishtine Kosove
Registrant City: Prishtina
Registrant State/Province: Kosova
Registrant Postal Code: 10000
Registrant Country: AL
Registrant Phone: +355.38649501925
Registrant Email: agonavdimetaj@gmail.com
Registry Admin ID: Not Available From Registry
Admin Name: Agon Avdimetaj
Admin Organization: APPSIX
Admin Street: Ulpiana S3 K4/15, Prishtine Kosove
Admin City: Prishtina
Admin State/Province: Kosova
Admin Postal Code: 10000
Admin Country: AL
Admin Phone: +355.38649501925
Admin Email: agonavdimetaj@gmail.com
Registry Tech ID: Not Available From Registry
Tech Name: Agon Avdimetaj
Tech Organization: APPSIX
Tech Street: Ulpiana S3 K4/15, Prishtine Kosove
Tech City: Prishtina
Tech State/Province: Kosova
Tech Postal Code: 10000
Tech Country: AL
Tech Phone: +355.38649501925
Tech Email: agonavdimetaj@gmail.com
Name Server: ns1.appsix.net
Name Server: ns2.appsix.net
DNSSEC: unSigned
Registrar Abuse Contact Email: abuse@name.com
Registrar Abuse Contact Phone: +1.7203101849
The Data in the Name.com, Inc. WHOIS database is provided by Name.com, Inc. for information purposes, and to assist persons in obtaining information about or related to a domain name registration record. Name.com, Inc. does not guarantee its accuracy. By submitting a WHOIS query, you agree that you will use this Data only for lawful purposes and that, under no circumstances will you use this Data to: (1) allow, enable, or otherwise support the transmission of mass unsolicited, commercial advertising or solicitations via e-mail (spam); or (2) enable high volume, automated, electronic processes that apply to Name.com, Inc. (or its systems). Name.com, Inc. reserves the right to modify these terms at any time. By submitting this query, you agree to abide by this policy.
>>> Last update of WHOIS database: 2018-09-22T15:46:14Z

The data contained in Everyone.domains, LLC's WhoIs database,
while believed by the company to be reliable, is provided "as is"
with no guarantee or warranties regarding its accuracy. This
information is provided for the sole purpose of assisting you
in obtaining information about domain name registration records.
Any use of this data for any other purpose is expressly forbidden without the prior written
permission of EveryOne.domains, LLC.By submitting an inquiry,
you agree to these terms of usage and limitations of warranty.In particular,
you agree not to use this data to allow, enable, or otherwise make possible,
dissemination or collection of this data, in part or in its entirety, for any
purpose, such as the transmission of unsolicited advertising and
and solicitations of any kind, including spam.You further agree
not to use this data to enable high volume, automated or robotic electronic
processes designed to collect or compile this data for any purpose,
including mining this data for your own personal or commercial purposes.


Please note: the registrant of the domain name is specified
in the "registrant" section.In most cases, Everyone.domains, LLC
is not the registrant of domain names listed in this database.";

For more information on Whois status codes, please visit
https://www.icann.org/resources/pages/epp-status-codes-2014-06-16-en